Kennel Oxunda


Kennel Oxunda startades 1970 av mig, Ewa Larsson. Min första Golden retriever, Alexandra, f. 1965, var grunden till Kennel Oxunda och vars linjer jag fortfarande avlar på idag. Målet med min uppfödning är glada och sunda allroundhundar med färg, hundar som kan vara både vackra i utställningsringen och arbetande.

Alexandra

f.1965

e. Hedetorpets Expect

u. Jidjis Golden Ale .


Jag fick "Sandra" när hon var ett och ett halvt år. Hon blev grunden till mitt stora hundintresse. Sandra var en hund som jag och inga andra någonsin glömmer. Vi var verkligen ett team. Hon följde mig troget på alla mina upptåg, pubar, körlektioner, disco, jobb i barnfamiljer, medverkade på Stockholms Stadsteater, listan kan göras lång. Jag glömmer henne aldrig! Hennes linje är fortfarande bevarad hos mig, just nu med Rackirocks Sweet Moonlight. "Maddie" som är åttonde generationen efter min älskade Sandra.


Vardag på Kennel Oxunda


Vill du följa oss i vår vardag på kenneln, ta del av utställningsresultat, se vad vi hittar på med hundarna mm? Följ oss då på facebook. På länken nedan så hittar du information om planerade valpkullar, hundarna som finns på kenneln idag och ett bildarkiv med hundar från förr.

Valpar


Är du intresserad av en valp är du välkommen att höra av dig till mig. Jag vill alltid träffa mina valpköpare innan ett valpköp så att jag vet att valpen får ett bra hem och så att jag hittar rätt valp till köparen.


Läs mer

Hundarna


Här hittar du bilder och presentation av alla hundar som finns hemma idag.  


Läs mer

Bildarkiv


Många fina hundar har bott här på Oxunda. I bildarkivet hittar du bilder på hundarna från förr.


Läs mer